Opkoper vrachtwagens: professioneel en betrouwbaar

Hebt u een vrachtwagen te koop? Wilt u een snelle verkoop? En rekent u op een eerlijke prijs en een correcte afhandeling? Dan is Smeets & Zonen de betrouwbare partner die u zoekt. Wij zijn een professionele opkoper van vrachtwagens en kopen tweedehandstrucks van particulieren én bedrijven. Uw garantie? Onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie.

Snelle reactie

Wilt uw vrachtwagen snel verkopen? Stuur ons dan een e-mail met alle specificaties van uw truck. En voeg ook enkele foto’s toe. Dankzij onze ervaring en kennis krijgt u snel reactie op uw aanbod. Hebben wij interesse? Dan komt een van onze opkopers bij u langs. Willen wij uw vrachtwagen kopen? Dan vertrouwt u op een marktconforme prijs en een snelle ophaling.

Betaling vóór ophaling

Gaat u akkoord met ons bod? Dan verzegelen we onze deal in een transparante verkoopovereenkomst. U ontvangt de volledige betaling vóór wij de vrachtwagen bij u komen ophalen.

Onlineaanbod

Smeets & Zonen staat wereldwijd bekend als een eerlijke opkoper en verkoper van tweedehandsvrachtwagens. Dagelijks voegen wij voertuigen toe aan onze voorraad. Bent u op zoek naar een tweedehandstruck? Dan hoeft u zich zelfs niet te verplaatsen. U raadpleegt gewoon ons aanbod online.

Wilt u samenwerken met een professionele opkoper van vrachtwagens die u betaalt vóór hij de truck bij u ophaalt? Neem dan snel contact met ons op.