Export truck: besparen op uw verschepingskosten

Hebt u een tweedehandstruck gekocht die u wilt exporteren naar het buitenland? Weet dan dat de verschepingskosten vaak snel oplopen. Uw oplossing? Vertrouwen op de ervaring en expertise van Smeets & Zonen voor de export van uw truck. Want zo drukt u uw verschepingskosten.

Trailer op trailer

Smeets & Zonen is wereldwijd actief en regelt dagelijks transporten van Europa naar andere continenten. Voor de export van een truck per schip betaalt u per lopende meter. Laat u de belading door ons uitvoeren? Dan wordt uw truck samen met trucks van andere klanten geëxporteerd. Wij zijn gespecialiseerd in vrachtwagens laden en kiezen voor een trailer-op-traileraanpak. Het gevolg? We beperken het aantal lopende meters én verdelen de kosten van de verscheping over de verschillende partners. Het resultaat? U betaalt minder.

Beveiligd tegen diefstal tijdens export

Hebt u een truck met veel hardware in het dashboard? Dan bieden we u nog een extra service aan. Want soms wordt er op het schip hardware gestolen uit dashboards. Als u dat wenst, beschermen wij uw vrachtwagen, ladingen en onderdelen tijdens de export tegen diefstal, door bijvoorbeeld het dashboard dicht te lassen of onderdelen extra te beveiligen. Zo weet u zeker dat uw vrachtwagen intact op zijn eindbestemming geraakt.

Wilt u voor de export van uw truck genieten van de expertise van Smeets & Zonen? Neem dan contact met ons op.