Tweedehandsvrachtwagens: service van a tot z

De voorraad aan tweedehandsvoertuigen van Smeets & Zonen? Die bestaat uit circa 1000 vrachtwagens, trekkers en bestelwagens van alle bouwjaren en merken. We hebben ook een groot assortiment aan nieuwe én tweedehandsonderdelen. Vindt u in ons aanbod niet precies wat u zoekt? Dan bouwen wij voor u graag uw vrachtwagen op maat.

Tweedehandsvrachtwagens: wereldwijde levering

Smeets & Zonen is wereldwijd actief én bekend voor zijn professionele producten en dienstverlening. Wij denken met u mee, bouwen uw tweedehandsvrachtwagen om in onze werkplaats, en we leveren uw truck waar u dat wilt. De wereld is ons actieterrein. Zoekt u dus een partner die u van a tot z de beste service geeft? Kies dan voor de ervaring en expertise van Smeets & Zonen.

Export van tweedehandsvrachtwagens

Wilt u uw omgebouwde vrachtwagen snel en vlot naar eender waar exporteren? Dan brengen wij dat voor u in orde. Want wij zijn gespecialiseerd in de ombouw én de export van vrachtwagens. Onze dienstverlening omvat het transport tot in de haven en de verscheping naar de door u gekozen bestemming. Wij nemen alle formaliteiten voor onze rekening. U bent dus zeker van de zorgeloze export van uw vrachtwagen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankoop van uw tweedehandsvrachtwagen? Neem dan zeker contact op met Smeets & Zonen.